29 Μαρτίου 2012

180 Μοίρες

Μετά από πολύ καιρό που έχω να γράψω στο blog,τα πράγματα,πλέον,για μένα έχουν αλλάξει.
Αφού,καιρό τώρα,τα λεφτά δεν υπάρχουν,πήραμε μια απόφαση με τους γονείς μου να την κάνω για τα βόρεια για έναν χρόνο μέχρι να ορθοποδήσουμε οικονομικά,θα δίνω θεωρίες στις εξεταστικές και θα μένω με τους γονείς μου.
                             Ouch!That hurts!

Τώρα πως θα πάνε τα πράγματα,ο Θεός και η ψυχή του!Προς το παρών,θα συγκατοικήσω με το κολλητάρι μου τον Π.Έχει να γίνει της τρελής μέχρι να φύγω!Α,δεν σας είπα και για αυτόν,όχι πως σας ενδιαφέρει βέβαια,αλλά θα μου το πει.Ο Π. πριν καμιά βδομάδα είχε ένα ατύχημα με την Ι.,αλλά όλα καλά!Ναι!Χαίρει άκρας υγείας και κατευθύνεται προς την Αθήνα απόψε.Αυτά είναι!

Ξεφύγαμε όμως!Λοιπόν!Τα προσωπικά μου,έχουν πάρει την κάτω βόλτα,αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα!Χεχεχε!Έχω κι εγώ τα σχέδιά μου!Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά,γιατί αν δεν  πάνε καλά,κάθε μέρα στο blog θα γράφω!Να το ξέρετε!Έχω μπουχτίσει κι εδώ κάτω ρε γαμώτο!Όλο τα ίδια και τα ίδια!Τρεις μήνες δεν έχω φύγει καθόλου,μου λείπουν τα κολλητάρια μου,οι γονείς μου,το φαγητό,τα ανίψια μου,η πόλη μου!

Έρχονται και οι γιορτές τώρα...Το χωρίο θα είναι πολύ ιδανικό για να ξεφύγει κανείς.Μαζεύεται κόσμος,φοιτητές,χοροί,ιστορίες!Ωραία είναι!Τα λουλουδάκια ανθίζουν,η μελισσούλα με τον μελισσούλο,ο σκύλος με τη σκυλίτσα,η γάτα με τον γάτο,ναι αυτό εννοώ!


See ya around!

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι το καλύτερο. Έχε υπόψη πως όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I'll keep it in mind!Θα την βρω την άκρη μου!Εσύ άσ'τα αυτά και πες μου τα νέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή